Tiden går fort

Ja sannerligen, tiden går väldigt fort. Det är snart en månad sen jag skrev mitt senaste inlägg. Okej jag ska skriva lite om vad som har hänt i mitt liv då, för dom som är intresserade.

Julen har varit väldigt trevlig för mig, har varit med familj och vänner. Väldigt trevligt.
Den 25:e åkte jag tillbaka till Malung med min bror. Jag skulle hem och fira juldagen med en massa kompisar. Efter mycket om och  men så kom jag och brorsan till Malung. Väldigt trevligt eftersom Hanna kom hem till mig nästan direkt då vi var hemma och ville byta julklappar. Tack så mycket för godiset Hanna.
Senare så blev det fest. Hade det trevligt och vi skrattade väldigt länge åt julklapparna jag gav till Fredda och Marcus. senare på kvällen så blev det upp till bevis för mina bartender talanger. Fredda ville konstant ha nya drinkar, men jag kunde inte komma på nått nytt på 1 sprit och 2 likörer. Så det blev bara en sorts drink. Isak fick däremot prova sina dolda talanger genom att blanda en drink. Fick även reda på att hennes syster hade gått en bartenderutbildning. Spännande.

På nyår så blev det först Innebandy med stafås, fredda, marcus, erik lindholm och martin lindow. Mycket trevligt och roligt måste jag säga. Och efter det blev det självklart bastu med grabbarna. Senare på kvällen så blev det 3 rätters hemma hos Johanna och jag lär säga att maten samakade väldigt gott. kanske var det alkoholen som började ta över, men det spelade ingen roll. Maten smakade gott iaf. Sen efter maten blev det lite ölspel. men det var bara jag, fredda, johanna och ida eftersom resten gick upp och ville se på hockey. Under tiden kom det massa folk som bland annat Hanna, gaby, conny, Ulrica m.fl (är lite lat så här halv 2 på natten). Då blev även den dagen prov på mina bar talanger. Men jag fick bra kritik från Johanna och C/o. vi började närma oss 12 slaget och alla gick ut för att se dom fina fyrverkerier vi hade köpt. Tyvärr så blev det inte lika maffit som alla andras, men det räckte väldigt mycket för oss som var lite fulla och goa.

Dagarna går och det började närma sig dagen då man skulle åka tillbaka till sthlm. tills det kom en olycklig dag för mig. Knät svek mig igen och jag har gjort illa det. men som tur är så känns det inte lika farligt som förut. utan den här är lite "mildare" om man kan säga så. men gör fortfarande förbannat ont. Ska åka till falun och kolla till det på ett ställe som kallades fusioncenter. Dom ska tydligen vara specialister på det här med idrottsskador.

Nu får det räcka, orkar inte skriva något mer just nu. Jag bjuder på dom konstiga meningarna och stavfelen.

Tack för mig
Ha det bättre än bäst
Patrik

Kommentarer
Postat av: marielle

ÄNTLIGEN! som jag har längtat, åhjaja! det var väldigt roligt att se dig på parken på juldagen även om det första du sa efter hej var "har du skaffat kille?!" haha :) men vet du patrik, det kan jag säga nu att jag har. du ska få blanda drinkar åt oss någongång, det lovar jag dig. har du några mer smaskiga detaljer att berätta om någon tjej? :) jag kan lyssna, jag lovar! :D haha. jag kommer förövrigt hem om exakt en månad, om du inte läst det. då kommer jag att vara i sthlm den helgen innan jag åker till malung. vore väldigt roligt om vi kunde hitta på någonting då, allihopa. du, jag, malin & lukas (& om det är någon mer jag har glömt). skoj som sagt. jag saknar dig!

2009-01-12 @ 12:06:26
URL: http://marieelle.blogspot.com
Postat av: marielle

& koko marielle såg inte att du redan kommenterat men ja, det är lugnt att du inte kom in. ni var ju massor så jag förstår :) & vad tyckte du då? han verkar väl ok? dessutom är han bland de snällaste i världen. :D

2009-01-12 @ 12:10:09
URL: http://marieelle.blogspot.com
Postat av: Hanna

Tack för korten patrik:)

2009-01-12 @ 18:19:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0